0
+
Participanți înscriși
0
Directori
0
Manageri
0
Lideri în formare

Eveniment Sâmbătă 10 Oct 16:00-20:00

  • Diferențiază-te în afaceri într-o eră a globalizării – Dr. Prabhu Guptara – Elveția
  • Puterea mentoring-ului în dezvoltarea unei afaceri – Art Nicholson – SUA
  • Provocări în dezvoltarea unei echipe performante – Cody Nicholson – SUA

Locație:Sediul LEAD Impact

Eveniment LEADWorkshopuri 12 Oct 17:00-18:30

Atrage lideri influenți în afacerea ta

Cum să-ți tranformi echipa într-un Comando

Elementele unei afaceri de succes

Workshop Ralf Jure


Workshopuri 12 Oct 18:30-19:30

Setarea obiectivelor financiare

Cum să te pregătești pentru neprevăzut

Conducerea bazată pe putere interioară

Eveniment momentum europe


Workshopuri 12 Oct 20:00-20:45

Rolul valorilor spirituale în leadership

Speaker:

Prabhu Guptara
Prezentarea speakeri & mentori:

Avem plăcerea de a vă facilita legătura cu oameni de afaceri de succes din SUA și Elveția, profesioniști care au făcut performanță și sunt dedicați unei vieți cu impact.


Prabhu Guptara – Zürich, Elveția

Director Executiv, Organizational Development of WOLFSBERG –platformă pentru dezvoltarea afacerilor și resurselor umane. O autoritate în ce privește impactul tehnologiei în strategie, capital intelectual, responsabilitatea socială a corporațiilor, leadership și dezvoltarea directorilor executivi. A scris si colaborat cu publicații renumite:Financial Times, The Guardian, și The Times.


Art & Peggy Nicholson – Houston, TX

Art este Președinte companiei Trinity Advisors LLC, Houston, TX. Experiență în: investiții comerciale și dezvoltare imobiliară. Oferă consultanță în investiții imobiliare, vânzări și relația cu investitorii. Peggy a lucrat în vânzări și management pentru American Express și Searle Pharmaceutical. Este implicată alături de Art în vânzări și management proprietăți imobiliare. Este pasionată de mentorare și dezvoltarea oamenilor.


Glen & Kathy Schaffer – San Antonio, TX

Glen – 33 ani în Forțele Aeriene SUA, s-a retras din armată în 2003 cu gradul de General Major. A fost Președinte și Director Operațional al propriei companii de IT pe care a adus-o la o creștere de 400% în 6 ani. Acum este membru în consiliul director a patru organizații nonprofit. Kathy este implicată întru-un program de mentorare Stand-By-Me pentru tineri, femei și familii de refugiați.


Cody & Kelly Nicholson – Houston, TX

Cody – a absolvit facultatea de Inginerie Mecanica, Texas A&M in 2010 . A fost membru fondator in start-up-ul si dezvoltarea a 9 company. In prezent este co-proprietar a Trinity Group, o afacere de familie specializată pe comercializare, investiții și dezvoltare proprietăți imobiliare. Kelly are experiență în vânzări și contabilitate.


Merrill & Andreea Sexton – Chattanooga, TN

Senior Vice President – la UBS Financial Services, Inc. Are o experiență de 30 de ani în consultanță financiară și investiții. Andreea este psiholog și are două mastere în consiliere psihologică.Amândoi sunt implicați în bordul de conducere a mai multor organizații non-profit.


Dr. Neil & Carolyn Schmitt – Arkansas, TX

Decan al Facultății de Inginerie al Universității din Arkansas. A lucrat ca ofițer în armată, Inginer de Sistem la IBM și coordonator de Design la Texas Instruments. Este proprietarul a trei afaceri în domeniul investitilor imobiliare. Carolyn are un master în dezvoltarea copiilor și relații în familie. Are experiență ca speaker în Europa, Africa si America Latina pe tema motivării femeilor. Este pasionată de coaching și mentorare.


Steve & Linda Hearne – San Antonio, TX

Medici si proprietarii unui centru medical de gastroenterologie si chirurgie – San Antonio Digestive Disease Consultants. S-au implicat si au coordonat echipe medicale in Guatemala si Senegal.


Tom & Linda Miller – Orlando, Fl

Director Momentum Europe – o organizatie ce urmareste mobilizarea și dezvoltarea profesională și spirituală a liderilor influenți din America si Europa.LEAD YOURSELF

Un lider bun se conduce mai întâi pe sine

Autocunoaștere – Misiune Personală – Valori – Relații durabile


LEAD YOUR TEAM

 Liderii își conduc echipele spre un scop comun, colaborare și performanță

Funcțiile unui Lider – Tăriile Liderului – Individualitatea angajaților – Performanță & Profit


LEAD LEADERS

 Destinul unui lider este să se multiplice în alți lideri

Impact durabil – Puterea unui Mentor – Multiplicare