TRAINING 360

Toata lumea vorbește despre ea, putini o inteleg. Multi o doresc, putini o dobandesc. Ce este acest subiect intrigant numit conducere?
Dupa mai bine de 5 decenii de studiu despre conducere, am ajuns la urmatoarea concluzie: conducerea înseamnă influență.” – John Maxwell

 17, 18 Februarie 2017

David Ginn

Sediul LEAD Impact

Trainingul LEAD 360 se adresează celor care sunt deja într-o poziție de conducere sau care doresc să-și dezvolte abilitățile de a-i conduce și influența pe ceilalți.

Particularitatea acestui proiect constă în faptul că participanții au posibilitatea de a lucra împreună cu un mentor la dezvoltarea abilităților de conducere, printr-un Plan Personal de Dezvoltare, pe baza feedback-urilor primite, prin completarea evaluării LEAD 360 de către persoane din fiecare nivel al structurii de management: subordonat, coleg, superior și autoevaluarea. Aceasta mai presupune și întâlniri periodice, cu pași specifici de implementare a planului.

Fiecare sesiune urmărește dezvoltarea a cinci caracteristici necesare unui lider:


- Stabilirea direcției
- Viziune
- Dezvoltarea altora
- Formularea strategiei
- Agent al schimbării

Ce îți propunem este un training care te va ajuta:

  • să inspiri prin ideile și obiectivele tale
  • să-ți stimulezi membrii din echipa să-și dubleze rezultatele
  • să construiești strategii realiste și eficiente pentru dezvoltarea afacerii tale

În urma acestui training:

  • vei primi feedback din partea celor care te cunosc pentru a-ți identifica atât punctele forte cât și domeniile de îmbunătățit în conducere
  • vei învăța din experiența altor lideri cu provocări similare
  • vei găsi modalități practice prin care să dezvolți angajați implicați și performanți
  • vei elabora un plan personal de dezvoltare pentru a observa un progres semnificativ în conducerea ta în urmatoarele luni

Conținut:

  • 9 ore training
  • evaluare individuală online LEAD 360
  • masa de prânz (Sâmbătă)

Cost training:

*programul se desfășoară pe parcursul a 9 luni și este structurat pe trei module:

LEAD Yourself – Februarie – Aprilie
LEAD Your Team – Mai – Iulie

LEAD Leaders – Septembrie – Noiembrie

Detalii pentru plata online:
Fundația Romania Pro-Culture
RO58INGB 0001 0081 7095 8910
Banca ING Opera Bucuresti
Cod Swift: INGBROBU

Program training:

Vineri, 17 Februarie

17.00 – 17.15 –Deschiderea cursului
17.15 – 18.30 – S1 – Stabilirea Direcției
18.30 – 18.45 –  Pauză de cafea
18.45 – 20.00 – S2 – Lansarea Viziunii
20:00 – 20.15 – Anunțuri, Încheiere

Sâmbată, 23 ianuarie

9.30 – 10.45 –  S3 – Agent al schimbării
10.45 -11.00 – Pauză de cafea
11.00 – 12.00 – S4 – Dezvoltarea echipei 
12.00 – 12.30 – Pauză de masă
12.30 – 13.45 – S5 – Formularea Strategiei
13.45 – 14.00 – Pauză de cafea
14.00 – 14.45 – S6 – Inima unui lider
14:45 – 15.00 – Anunțuri, Încheiere

Traineri:

David Ginn – a absolvit Universitatea Wheaton din Chicago. Locuiește în Europa din 1992, a locuit timp de 11 ani în România și 10 ani în Ungaria. A lucrat ca director de Leadership & Resurse Umane pentru organizația New Life Eastern Europe.  A predat seminarii pe tema Leadership, Team Development, Public Speaking și  Inteligență Emoțională  în 10 țări europene. 

Marius Stefănescu Antreprenor și Director General al companiei – Better environment & Ecosystem SRL si coproprietar în alte două afaceri. Are experienta în vânzări, negociere, management, strategie și investiții. A susținut cursuri de Vânzări și Managementul Vânzărilor la Universitatea Griffith School of Management din Oradea.

Elvis Filote – Director fondator LEAD Impact – este implicat de 15 ani in implementarea unor programe de dezvoltare profesionala si personala pentru tineri profesionisti, manageri si antreprenori. A condus seminarii de Managementul Carierei, Inteligență Emoțională și Leadership. Este cofondatorul programului Dezvoltare cu Impact și al proiectului “100 de afaceri etice care transformă orașul tău

George Sirackus: Managing Partner GROUPEVT – are o experiență de peste 30 ani în business în Europa, Asia, Australia și Orientul Mijlociu. A deținut funcții de conducere în management, creșterea vânzărilor globale, transformarea afacerilor si implementarea procedurilor operaționale în multinaționale, dezvoltarea programelor  de mentorare și dezvoltarea culturii organizaționale. În prezent oferă servicii de consultanță în dezvoltarea strategiei, management operațional și financiar, dezvoltarea resurselor umane.