TRAINING PUBLIC SPEAKING

 24, 25 Mai, 2018

Traineri: Dave Ginn, Alina Cîrjă, Rinda Reiss.

Sediul LEAD Impact

Care este secretul liderilor influenți? Dacă ar fi să te oprești la un singur aspect, o singură abilitate definitorie, care ar fi?

Cu siguranță viziunea este importantă, abilitățile de conducere și management sunt cheie, relaționarea cu angajații este definitorie dar niciuna dintre aceste competențe nu are impact maxim dacă liderul nu excelează în COMUNICARE.

Fie în interacțiunea cu clienții, cu oamenii pe care îi conduci sau chiar cu șefii tăi, succesul și impactul tău depinde de abilitatea de a-ți prezenta ideile și serviciile într-un mod captivant, convingător și clar.

Te invităm să descoperi și să pui în practică secretele unei prezentări excelente împreună cu vorbitori de excepție: David Ginn, Alina Cîrjă, Rinda Reiss.

În urma acestui training:

  • vei învăța cum să te exprimi clar și cu convingere indiferent dacă vorbești în fața a 100 de oameni, în fața echipei tale sau a clienților;
  • vei ști cum să-ți organizezi mesajul pentru a-l finaliza cu un contract semnat, cu aplauze sau cu o echipă gata de acțiune.
  • vei afla cum să folosești multi-media în avantajul tău;
  • vei descoperi cele mai bune practici de a interacționa cu sala, a-ți controla emoțiile și a-ți captiva audiența.
  • Vei crea un scurt mesaj pe care să-l prezinți echipei sau clienților.

Conținut:

  • 7 ore training
  • timp adecvat pentru lucru individual
  • feedback

Cost training:

  • 150 RON 
Detalii pentru plata online:
Fundația Romania Pro-Culture
RO58INGB 0001 0081 7095 8910
Banca ING Opera Bucuresti
Cod Swift: INGBROBU

Program training:

Joi, 24 Mai

17:00 – Bun Venit
17:15 – Introducere
17:30 – Studiul Audienței
18:15 – Pauză
18:30 – Construirea Mesajului
19:30 – Workshop
19:45 – Puterea Ilustrațiilor
20:15 – Workshop
20:30 – Anunturi, incheiere

Vineri, 25 Mai

17:00 – Introducere
17:15 – Comunicare vizuală
18:00 – Workshop
18:15 – Pauză
18:30 – Dezvoltă radarul anticipării
19:15 – Pauză
19:30 – Prezentarea mesajului
20:30 – Evaluare, Întrebări, Încheiere

Traineri:

David Ginn – a absolvit Universitatea Wheaton din Chicago. Locuiește în Europa din 1992, a locuit timp de 11 ani în România și 10 ani în Ungaria. A lucrat ca director de Leadership & Resurse Umane pentru organizația New Life Eastern Europe.  A predat seminarii pe tema Leadership, Team Development, Public Speaking și  Inteligență Emoțională  în 10 țări europene. 

Alina – Cristiana Cîrjă este fondatorul Școlii Româno-Finlandeze din București și directorul acesteia din 2010 până în prezent.
A introdus public speaking ca materie obligatorie pentru elevii din această școală.
Este Doctor în Științele Educației și pasionată de dezvoltarea oamenilor din echipa ei și de inovație.

Rinda Reiss – Rinda Reiss din Dallas, Texas, a lucrat timp de 20 de ani pentru vânzări pentru marile corporații din SUA în industria de produse de consum, de construcție și IT. Apoi, ea și-a început propria afacere în consultanță timp de 4 ani înainte de a se pensiona. Ca agent de vânzări, Rinda are mulți ani de experiență, făcând prezentări unul la unul pentru grupuri mici și mari. Ea este cunoscută ca fiind un Toastmaster remarcabil și antrenorul altora în public speaking. De asemenea, predă cursuri în managementul banilor personali.