Importanta unui mentor

După ce am lucrat câțiva ani în mediul social, am decis că este vremea să-mi urmez visul. Așa am început să lucrez în business.
Ce nu știam era faptul că în acest „joc” regulile erau altele.

Nu a trecut mult timp până când energia și entuziasmul meu au scăzut. Lipsa rezultatelor am justificat-o prin factorii nefavorabili, prin șeful care nu avea încredere în ideile mele etc.

În acest context l-am întâlnit pe Art Nicholson, cel care mi-a devenit mentor și care mi-a influențat viata enorm. Un om de afaceri excepțional cu o filozofie de viață remarcabilă!

Nu a fost nimic magic în acest proces.

Am început discuțiile noastre și ne-am axat pe ceea ce îmi doream să realizez în viitor. Pas cu pas m-a ajutat sa dobândesc o nouă filozofie de viață și muncă: de la „factori nefavorabili” la „eu sunt responsabil pentru rezultatele pe care vreau să le am”. Și, într-adevăr, așa a fost.

Lucrurile din jurul meu s-au schimbat pentru că eu am început să mă schimb. Așa am ajuns ca într-un an de zile să am rezultate de 20 de ori mai mari în munca mea.

Am muncit mult, am citit și mai mult, am greșit, am învățat din greșeli, iar a doua oară am facut mai bine. Pentru mine a fost o creștere organică, naturală. Însă, pentru toate îi sunt recunoscător lui Art.

Vizionează interviul meu dacă vrei să știi:

  • de ce a avea un mentor este un imperativ
  • care sunt cele mai importante 3 principii pe care le-am învățat de la Art


Mentorare Adi Coman – Membru LEAD Impact
Și încă ceva … pentru manageri și lideri de echipe:

La “Dezvoltare cu Impact” poți să beneficiezi de întâlniri cu unii dintre vorbitori. Eu am avut plăcerea să-i cunosc personal pe majoritatea.

După câteva minute de vorbă cu ei am simțit că m-am îmbogățit (chiar am făcut-o pentru că aplicând sfaturile lor am avut venituri mult, mult mai mari).

Așa că nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la o sesiune de mentorare!

Adrian Coman

 

Share this post